DOSNÍT SEN 

Jedním ze způsobů jak se sny pracovat, je dokončení snu pomocí imaginace. Díky této možnosti můžeme pro sebe objevit východisko ze situace, kterou v životě procházíme a sen na ni ukazuje.

Klientce se zdál sen, že odchází od partnera, ale cesta ji zavedla do domu jeho rodičů, kteří ji obvinili, že mu ublížila.

Klientka byla schopná oponovat, že partnerovo chování ubližovalo jí. V této části snu byl patrný klientčin vývoj, kdy se postavila sama za sebe.

Dále však ve snu uvízla v domě jeho rodičů, kde si řekla: odtud se musím dostat a zároveň cítila, že jí přítelova matka hlídá a že ji zabije, pokud bude chtít utéct. Tím sen končil.

Požádala jsem klientku, aby zavřela oči, vrátila se znova do snu do domu přítelovo rodičů a pokusila se sen dokončit, tj aby našla způsob jak z domu bezpečně odejít.

Po několika pokusech se jí to podařilo. Když z domu vyšla na cestu do neznáma, cítila radost.

Dokončení, které našla její vnitřní moudrost, ukázalo klientce jak se dále chovat v reálném životě tak, aby dokázala opustit nefunkční vztah. Zároveň ji spojilo s radostí, kterou cítila na své budoucí cestě.

Tuto metodu lze praktikovat bez terapeuta. Spoj se se svojí vnitřní moudrostí a dosni si svůj sen.

Provozováno na systému Ebenit - Tvorba webu a eshopu.
STATUS_IS__APP_RUNNING